Facebook

: https://uitlegnijmegendeeltautos.nl/facebook/

Nijmegen deelt auto's

Deel je auto met een vaste groep delers. Met administratie- en reserveringssysteem van Vincent deelt... Eenvoudig in gebruik, goedkoop, transparant.
Nijmegen deelt auto's
Nijmegen deelt auto's
Een nieuw initatief, nu op proef in Nijmegen:
Uit de site: EhubNijmegen: Elektrisch deelvervoer in jouw buurt.
Op dit moment is eHUBs gevestigd op 10 plekken in Nijmegen en op 3 plekken in Arnhem.

eHUB is een proef, waardoor we continu kijken naar welke locaties het meest geschikt zijn. Op basis van aanvragen die zijn gedaan, zijn de eerste locaties bepaald. Mocht je ook graag een eHUB in jouw buurt willen? Laat het ons dan weten via de site ikwileenehub.nl.

https://ehubnijmegen.nl/
Nijmegen deelt auto's
Nijmegen deelt auto's
Lijkt het je wat om met mensen in jouw buurt electrisch te rijden voor slechts 2,50 per uur?
Bekijk dan deze actie eens. Je moet je voor 2 april inschrijven.

Het lijkt iets duurder dan ons systeem, waar we nu met 18 mensen een Renault Zoe delen (bereik 300 km): kosten 1,90 per kWh en 38 cent per uur. Onze groep zit inmiddels vol. Als er een 2e auto bij zou komen, dan kunnen we weer utibreiden..

https://rijelektrisch.natuurenmilieu.nl/auto-van-de-straat/gelderland/
Nijmegen deelt auto's
Nijmegen deelt auto's
Leuk interview door Alex Holderbusch van Wijikkrant Nijmegen Oost, met Maria, Marijn en Karla
Nijmegen deelt auto's
Nijmegen deelt auto's
Vanaf januari 2020 gaan we waarschijnlijk onze Toyota Aygo kwijt raken, doordat de eigenaar van onze autodeelgroep verhuist naar buiten de stad.
Dit lijkt me een erg leuke alternatieve 2e auto. Waarschijnlijk hele zuinig omdat hij zo klein is en niet hard kan rijden... handig voor in de stad. Er kunnen zich nog delers aanmelden, bij voorkeur mensen met een eigen deelauto, en dan bij voorkeur een electrische.
Nijmegen deelt auto's
Nijmegen deelt auto's
Na ruim 2 jaar is de electrische Renault nu echt voor een paar weken in de garage, in afwachting van een onderdeel. Het gaat om een defect filter, direct achter de laadstekker, waardoor de auto niet meer kon worden opgeladen.
Heel prettig dat we van de Renault garage een leenauto kregen, die we als groep kunnen blijven gebruiken.
Nijmegen deelt auto's
Nijmegen deelt auto's
Het cozycar deelauto systeem bevalt ons goed. Ik krijg als auto-eigenaar mailtjes van reserveringen, annuleringen en kan ook snel zien of men wel de eindstanden heeft ingevuld. Echt een aanrader voor wie eenvoudig zijn auto wil delen in een groep met bekenden of (nog) onbekenden. https://www.cozycar.be/home/home